Skansen Kwiatkówek - Poland

AlanLichty

Moderator
You did a really nice job of bringing out what was there - both of these images look really nice. Nice job with the color palette in your processing.

I have missed seeing your work :)

JimFox

Moderator
Staff member
Dorota, I too have missed your IR work here. We have a couple of more people posting there IR images here now, but yours have such a special quality to them.

I love your first one, that windmill is so cool like that. And then #2 has that meandering boardwalk. What a great lead in with the windmill in the back.

Dorota Szymonowicz

Well-Known Member
[CYTAT = "JimFox, post: 168575, członek: 1"]
Dorota, ja też tęskniłem za twoją pracą IR. Mamy teraz kilka innych osób, które publikują tam zdjęcia w podczerwieni, ale twoje mają dla nich wyjątkową jakość.

Uwielbiam twój pierwszy, ten wiatrak jest taki fajny. A potem numer 2 ma tę wijącą się promenadę. Co za świetne wprowadzenie z wiatrakiem z tyłu.
[/CYTAT]
Bardzo dziękuję za miłe słowa. Troszkę dziś oglądałam IR, niektóre prace są boskie :). Mam nadzieję, że już wróciłam do zdjęć. Jakoś dużo różnych rzeczy się złożyło na to, że nic nie publikowałam, a i też mało jeździłam. Teraz też jest nieciekawy czas.... wojna na Ukrainie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam Was serdecznie.

JimFox

Moderator
Staff member
[CYTAT = "JimFox, post: 168575, członek: 1"]
Dorota, ja też tęskniłem za twoją pracą IR. Mamy teraz kilka innych osób, które publikują tam zdjęcia w podczerwieni, ale twoje mają dla nich wyjątkową jakość.

Uwielbiam twój pierwszy, ten wiatrak jest taki fajny. A potem numer 2 ma tę wijącą się promenadę. Co za świetne wprowadzenie z wiatrakiem z tyłu.
[/CYTAT]
Bardzo dziękuję za miłe słowa. Troszkę dziś oglądałam IR, niektóre prace są boskie :). Mam nadzieję, że już wróciłam do zdjęć. Jakoś dużo różnych rzeczy się złożyło na to, że nic nie publikowałam, a i też mało jeździłam. Teraz też jest nieciekawy czas.... wojna na Ukrainie, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam Was serdecznie.
I am glad you are beginning to get back into the swing of things. I totally agree that the war in Ukraine can really be deflating. It's sad to see the news here in America about it, and I am sure with you being so much closer to it, that it's even more saddening and impactful.

Top Bottom